0

LOKLIK Mini Heat Press - Denim

€ 39,95
Inclusief belasting
Temperatuurbereik Laag: 140°C, Gemiddeld: 160°C, Hoog: 180°C
Afmetingen warmteplaat 6,6 x 11 cm
Afmetingen machine 23 x 13 x 8 cm
Gewicht 0.62 kg
Stroomverbruik 250 W

LOKLIK Mini Heat Press is een draagbare warmtepers die goed kan werken met flex/iron-on, Sublimatie Paper en hitte overdraagbare projecten en nog veel meer. Het kan ook worden gebruikt als huishoudelijk strijkijzer met de drie verschillende ingebouwde verwarmingsinstellingen en de geïsoleerde basis.
Praktisch & draagbaar ontwerp
Deze compacte warmtepers is voorzien van een uitgebreide verwarmingsplaat van 6,6 x 11 cm, die een verbeterde dekking biedt binnen dezelfde afmetingen, terwijl de draagbaarheid en het lichtgewicht ontwerp behouden blijven.

Snelle & gelijkmatige verwarming

De verwarmingsplaat, bekleed met keramisch materiaal, zorgt voor een gelijkmatige en snelle warmteverdeling. Bovendien is de zoolplaat gemaakt van materialen die bestand zijn tegen hoge temperaturen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en prestaties.

Instelbare verwarmingsmodus

Eenvoudig verwarmen tot de juiste temperatuur met de 3 ingebouwde verwarmingsmodi: Laag (140 °C), Gemiddeld (160 °C) en Hoog (180 °C).

Naast het feit dat de Mini Heat Press gecertificeerd is door FCC & UL, is deze uitgerust met een geïsoleerde veiligheidsbasis. Het bevat ook een automatische uitschakelfunctie, die wordt geactiveerd na 10 minuten inactiviteit, waardoor de veiligheid van de gebruiker en de energie-efficiëntie worden verbeterd.

Wat zit er in de doos:

1 x LOKLIK Mini Heat Press
1 x isolatiebasis
1 x reistas
1 x gebruikershandleiding


Niet inbegrepen Warmtepersmat:
Onze lichtgewicht en duurzame warmte reflecterende warmtepersmat leidt vocht efficiënt af en weerkaatst moeiteloos warmte, terwijl het gemakkelijk op te slaan en te gebruiken is.

Vragen? Aarzel niet om contact met ons te nemen. Testmodel te proberen in de winkel.




Veiligheids- en automatische uitschakelfuncties

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

LOKLIK Mini Heat Press - Denim

€ 39,95