0

LOKLIK Easy Heat Press - Denim + gratis 5 vellen flex

€ 131,90
Inclusief belasting

De LOKLIK Heat Press heeft een ontwerp met twee handgrepen, aangevuld met een geïntegreerd digitaal druksysteem dat realtime gegevens op het scherm levert. Dit veelzijdige apparaat is compatibel met verschillende materialen zoals flex/iron-on, Sublimatie Paper en diverse warmteoverdrachtsprojecten. De functionaliteit strekt zich uit tot het dienen als een huishoudelijk strijkijzer, met een ingebouwde auto-off-functie voor extra veiligheid en gemak.

Temperatuurbereik tot 210°C
Afmetingen warmteplaat 25,5 x 25,5 cm
Afmetingen machine 30 x 30 x 13 cm
Gewicht 3.62 kg
Stroomverbruik 1200 W

 

Nieuwe drukweergavefunctie

Met 4 standaard ingebouwde halfgeleiderdruksensoren kan het nauwkeurige drukwaarden direct op het scherm weergeven.

Snelle & gelijkmatige verwarming

De verwarmingsplaat, bekleed met keramisch materiaal, zorgt voor een gelijkmatige en snelle warmteverdeling. Bovendien is de zoolplaat gemaakt van materialen die bestand zijn tegen hoge temperaturen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en prestaties.

 

Veiligheids- en automatische uitschakelfuncties

Naast het feit dat de Heat Press is gecertificeerd door FCC &; UL, is hij uitgerust met meerlaagse thermische isolatie en een geïsoleerde veiligheidsbasis. Het bevat ook een automatische uitschakelfunctie, die wordt geactiveerd na 15 minuten inactiviteit, waardoor de veiligheid van de gebruiker en de energie-efficiëntie worden verbeterd.

Ontwerp met dubbele handgreep

De Heat press is apparatuur met dubbele handgrepen aan weerszijden, vergezeld van een extra bovenste handgreep, waardoor het flexibel en gemakkelijk te gebruiken is.

Niet inbegrepen Warmtepersmat:

Onze lichtgewicht en duurzame warmte reflecterende warmtepersmat leidt vocht efficiënt af en weerkaatst moeiteloos warmte, terwijl het gemakkelijk op te slaan en te gebruiken is.

Vragen? aarzel niet om contact met ons te nemen.Kan getest en bekeken worden in de winkel.

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

LOKLIK Easy Heat Press -...

€ 131,90