WORKSHOPS

Actieve filters

Je eigen tekening maken en...

Ga aan de slag met potlood, stift of verf en mlaak je eigen tekening/schilderijtje op een formaat papier dat geschikt is om op een mok te bedrukken. Alle materialen zijn inbegrepen. Kies de mok die je leuk vind en we toveren samen je ontwerpje op de mok.

€ 15,00

Je eigen foto op een mok...

We gaan samen je eigen foto/afbeelding op een mok naar keuze bedrukken.

€ 10,00

DTF/Sublimatiehack op een...

Je eigen afbeelding gaan we samen met de DTF/Sublimatieprinter op een shopper drukken. Uitgelegd en samen doen, of jij doen onder begeleiding van A(bestandje klaar maken), printen met de sublimatieprinter, poederen, melten  tot Z (bedrukken op een katoenen shopper.

€ 15,00

DTF/Sublimatiehack op een...

Je eigen afbeelding gaan we samen met de DTF/Sublimatieprinter op een shopper drukken. Uitgelegd en samen doen, of jij doen onder begeleiding van A(bestandje klaar maken), printen met de sublimatieprinter, poederen, melten  tot Z (bedrukken op een katoenen rugzakje.

€ 15,00

Je eigen muts bedrukken

Maak je eigen tekst/logo klaar om samen uit te snijden met de plotter. De afbeelding pellen en vervolgens bedrukken op een muts.

€ 10,00

Starten met sublimeren,...

Nog geen ervaring met sublimeren? We gaan samen met sublimatie enkele items sublimeren, deze items mag je mee naar huis nemen. U krijgt uitleg hoe je kan beginnen met sublimatie. Wat wel en niet kan, waar je rekening mee moet houden, het hele sublimatieproces uitgelegd en op 3 verschillende items...

€ 50,00