MERKEN

Nieuwe producten

Aanbiedingen

MERKEN  Er zijn 38 producten.

Subcategorieën

 • B&C

  Het Belgisch merk biedt alle essentiële items binnen de promotionele textiel. Daarvan is het merendeel Oeko-Tex 100 gecertificeerd. Gekend voor het brede kleurenpalet en een hele serie van tijdloze artikelen weet B&C het assortiment toch vernieuwend te houden. Dit jaar breid het merk de nieuwe #E collectie uit met de komst van de t-shirts met lange mouwen.

 • BAG BASE

  Het Engels merk van bagagerie speelt met diversiteit met een complete collectie van tassen en trolleys dat zicht richt op alle doelgroepen, maar met name op studenten. De tassen maken indruk met hun details en het ruime kleurenpalet. Ontdek dit jaar ook de nieuwe collectie geschikt voor sublimatie.

 • BEECHFIELD
 • FRUIT OF THE LOOM
 • GILDAN

  Onbetwiste marktleider in de USA. Het Canadees merk troeft met kleuren en biedt comfortabele basics voor dames, heren en kids aan competitieve prijzen. Speciaal voor de Europese markt hebben ze het assortiment "Softstyle" geintroduceerd wat aansluit bij de behoeften van deze markt. Het merk is volledig Oeko-Tex en WRAP gecertificeerd voor haar fabrieken. Tevens ook lid van Fair Labour Association.

 • KARIBAN

  Al meer dan 20 jaar heeft het merk een moderne visie op promotioneel textiel: nauwsluitende snits, verzorgde afwerking, details geïnspireerd op de prêt-à-porter. Dit jaar vernieuwd en moderniseerd Kariban de Vintage collectie. Daarnaast wordt ook een nieuwe Premium collectie geintroduceerd met enkel kwaliteitsproducten: t-shirts en polo's van Supima® katoen, lichte trench, jeans.

Toont 1 - 38 van de 38 items
Toont 1 - 38 van de 38 items