Shopping cart Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
0,00 € BTW
0,00 € Totaal

Afrekenen

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Mondmaskers Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • FotL 5...

  Zachte 3-laags katoenen stof. Rubber in de naad en zijkanten voor een betere houvast en fixatie. Machinewasbaar tot 60° C (max. 10 wasbeurten).Ademend vermogen, doorlaatbaarheid en filtratie zijn getest door een onafhankelijk geaccrediteerd laboratorium (filtratie is meer dan 70%). Perfect voor drukwerk.De etikettering van de verpakking is beschikbaar in 26 Europese talen. De instructiefolder "Hoe het masker te dragen en te verwijderen" zit in de polybag.Masker van Cat. 1 Volgens de AFNOR-norm, Test DGA N° Report RP/20-5073/DGA MNRBC/2000305/NP Version 1

 • Gezichtsmasker Afnor...

  Masker 2 lagen in wasbare en herbruikbare stof.Bestemd voor professioneel of algemeen publiek gebruik, uitsluitend voor niet-sanitair gebruik.Filtratie gegarandeerd tot 50 wasbeurtenWassen op 60°c gedurende 30 min.Geschikt voor de drogerIndividuele verpakkingMaximale gebruiksduur: 4 uurWassen voor het eerste gebruik.Verkocht per pack van 5 maskers.Samenstelling: 100% polyester buitenzijde / 100% katoen binnenzijdeDit masker is gecertificeerd voor een filtratie-efficiëntie van meer dan 90% voor deeltjes van 3 micron die worden uitgestoten door de persoon die het masker draagt.De ademweerstand van het masker is gemeten bij > 96 L.m-2.s-1 en men moet het masker gedurende 4 uur kunnen dragen.Masker van Cat. 1 Volgens de AFNOR-norm, Test IFTH N° Report 20-02256.

 • EMPRO3 - 5 stuks -...

  Verkocht per pack van 5 maskers. 3 lagen, gemaakt van 2 lagen 100% katoenen waterdichte stof, 1 tussenlaag verlijmd100% polyester TNT. Vervaardigd uit 3 textiellagen en elastieken, antibacteriële en antidruppel behandeling, wasbaar en herbruikbaar met neusklem. Filtratie garantie voor 50 wasbeurten.*.60° wasbaar. Te strijken op 150° na elke wasbeurt om het antidruppeleffect te heractiveren. Niet in de droger. Geproduceerd in Europa. Productie conform OEKO-TEX normering. Waterbestendige behandeling AQUAGUARD inbegrepen in de lijst van chemische producten erkend door GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS). Dit masker heeft een filtratie vermogen weergegeven van 90% voor 3 micron deeltjes voor de personen die dit masker dragen. Ademhalingsweerstand berekend op > 96 L.m-2.s-1 dat gebruik gedurende 4 uur mogelijk moet maken. Cat. 1 volgens AFNOR Norm. Report IFTH No° 2020-08-20-003-50. *Waterafstotend effect 10 wasbeurten alleen.

 • PR799 - Antimicrobieel...

  Zachte dubbellaagse katoenen jersey stof. Technologie Silvadur™ 930: antimicrobiële afwerking aan de buitenkant die de groei van microben remt om een betere bescherming en frisheid te bieden.Technologie Zelan™ R3 / Teflon EcoElite™ water: waterdichte, waterafstotende afwerking.One size met binnenste gesp optie om op verschillende leeftijdsgroepen te passen.L 32cms X W 12cms, 160gsm.Wasbaar op 60 graden, kan worden hergebruikt (20 wasbeurten).Niet-medisch.Het wordt aanbevolen om het masker maximaal 4 uur per dag te dragen.Masker van Cat. 1 Volgens de AFNOR-norm. Test EUROFINS N° Report CH_PCL_2.

 • KI0749 -...

  100% polyester. Zakje met dubbel vak in gerecycled 210D polyester. Ideaal voor het opbergen van uw maskers, nieuw of gebruikt. Contrasterende ritsen om het compartiment te onderscheiden waar de voering is gemaakt van Polyethyleen Vinyl Acetaat, waterdicht materiaal, waar gebruikte maskers goed geïsoleerd zijn. Het andere compartiment voor nieuwe maskers is gemaakt van gerecycled polyester. Voor de kleur Black: gebruikt mondmasker in het vakje met de rode rits, nieuw mondmasker in het vakje met de cool grijze rits; Voor de kleur White: gebruikt mondmasker in het vakje met de gele rits, nieuw mondmasker in het vakje met de donkergrijze rits. Zakje wasbaar op 40°.

 • PR796 - Herbruikbaar...

  3-laags beschermingsmasker met zachte 100% geweven katoenen stof. Buiten- en binnenlaag : 100% geweven katoen. Middelste laag : filterende non-woven stof.Ruimte voor PM2.5 actief koolfilter.One size fits all. Elastieken met verstelbare elastische oorelastieken om het masker zo goed mogelijk op uw gezicht te laten passen.Flexibele en verstelbare neusklem om beslaan van de bril te voorkomen. Niet-medisch. Wasbaar op 60 graden, kan 20 keer hergebruikt worden.Het wordt aanbevolen om het masker maximaal 4 uur per dag te dragen.Masker van cat. 1 volgens AFNOR-norm, conform GB18401-2010B en Eurofins Test CH_PCL_1