• NIEUW.... PLOTTERDEAL OPEN ZONDAGEN.


  Tijdens de winterperiode wil plotterdeal graag op zondag de deuren open doen.
  De bedoeling hiervan is dat het ons opvalt dat velen de bomen door het bos niet meer zien, zoveel aanbod en wat is nu is het beste voor hetgeen ik het nodig heb? Zondag is poetsdag en dan kan er ook tijd vrij gemaakt worden om uitgebreid de verschillen tussen de artikelen te tonen, laten voelen, passen, zelfs een flex of flock uitsnijden, pellen en drukken om de verschillen hier ook op zijn best een vergelijk te kunnen geven.
  Er zijn voor ons 3 goede redenen om dit enkel op afspraak te doen.1.als iedereen op dezelfde moment komt is het nog steeds moeilijk om alle aandacht te schenken aan ieders persoonlijke vragen. 2.We willen dan ook een goodie bag voorzien voor elke bezoeker en willen er niet graag te veel op overschot hebben en ook niet graag te weinig, zo kunnen we het een beetje inplannen in onze bestellingen want uiteraard hoort daar een artikel bij van de nieuwe 2020 collectie. 3. Is er eentje voor onszelf, als er niemand komt hoeven wij ook niet voor niks onze zondag of een deel daarvan op te offeren en kunnen we ons aanpassen.
  Per zondag zijn de bezoeken een beetje beperkt omdat we denken al per afspraak er een 2 tal uur aan te besteden om voldoende uitleg van de artikelen, zowel textiel als flexen, vinyl, persoonlijke vragen te beantwoorden. Als het korter is is het korter, geen probleem, maar degene die graag op deze uitnodiging ingaat verdiend alle tijd en de nodige aandacht.
  De eerste open zondag gaat in vanaf 26 januari 2020.
  Met vriendelijke groetjes het Plotterdeal team Pieter en Mieke. www.plotterdeal.be
  Reageren voor afspraak via mail, FB messenger of indien we online zijn via de chat op de webpagina.
 • Plotterdeal heeft een groep aan gemaakt.  Leden van de groep gaan ook hier hun eigen berichtjes kunnen plaatsen, vragen stellen,....
  Het zou leuk zijn als er nog mooie vriendschappen uit groeien onder de leden.

  hier kunt u naar de groep gaan